Kom igång med Office 365

Som anställd eller inhyrd personal får du en e-post adress i Office 365.

För mer information om hur vi hanterar personlig information, se vår Privacy Policy.

När du fått inloggningsuppgifter via e-post eller SMS så skall du gå till https://login.microsoftonline.com/ och godkänna ditt konto.

Börja med att ange din nya e-post adress.

Ange därefter ditt initiala lösenord som du fått via e-post eller SMS.

Nästa steg är att byta lösenord.

För att öka säkerheten använder vi oss av tvåstegs-verifiering, och därför behöver du ange ditt mobilnummer.

Ange den koden du fick via SMS till din mobil.

Godkänn registrering av din telefon.

Konfigurationen är nu klar.

Du kan nu börja använda Office 365 för att skicka och ta emot e-post, samt samarbeta via teams.