Planering av inspelningsschema

Efter att gjort en första nedbrytning av manuskriptet är det dags att lägga ut det i tid på olika inspelningsdagar. Sedan tidigare hade vi konstaterat följande:

Mellan 25:e juli och den 1:e augusti finns det inga kringresande nöjesfält i listan, så då är det en bra tid att spela in i villan.”

Vilket innebär att vi behöver anpassa oss efter förutsättningarna och följande schema är gjort utifrån detta.

Skärmavbild 2019-06-26 kl. 23.23.12.png

Nästa utmaning är att hyra villa och hitta lediga tidpunkter som passar för uthyraren. Det vi har hittat är en passande villa där hyresperioden slutar 4:e augusti, och vi kan starta upp till en vecka innan dess. 

Vi behöver också titta över manuskriptet då antal inspelningsdagar i villan just nu överskrider budgeten. Dessutom behöver vi se över tillgängligheten för cast & crew. Så ju mindre budget, ju mer pusslande i pre-production för att få ihop alla delar.

En lärdom som vi också drar av planeringen i projektet är att konstnärliga ambitioner möter verkligheten i form av tid, pengar och resurser. Å andra sidan, med en låg budget,  slipper vi finansiärer som lägger sig i alla detaljer.